pedicurepraktijkbollenstreek

PEDICUREPRAKTIJK

BOLLENSTREEK

Voor kwaliteitszorg het juiste adres

Prijslijst

BASIS

Desinfecteren van de voeten. Knippen van de nagels. Handmatig verwijderen van eelt en/of likdoorns. Mechanisch afwerken van de nagels. Mechanisch behandelen van eelt en/of likdoorns. Het verzorgen/behandelen van de nagelwal en nagelriem. Incrèmen van de voeten.

€ 34,00

COSMO

Desinfecteren van de voeten. Knippen van de nagels. Mechanisch afwerken van de nagels. Nagels polijsten. Voetenbad. Voeten scrub. Voetmasker. Massage van onderbenen en voeten.

€ 52,00

COMBI

Desinfecteren van de voeten. Knippen van de nagels. Handmatig verwijderen van eelt en/of likdoorns. Mechanisch afwerken van de nagels. Nagels polijsten. Mechanisch behandelen van eelt en/of likdoorns. Het verzorgen/behandelen van de nagelwal en nagelriem. Voetenbad. Voeten scrub. Voetmasker. Massage van onderbenen en voeten.

€ 67,00

DEELBEHANDELING

Behandeling bestaat uit: verwijderen van likdoorn of, verwijderen van pijnlijke eelt-locatie of, knippen en eventueel afvlakken van teennagels of, ingroeiende teennagel behandelen of, kloven behandeling. Let op: bij meerdere klachten wordt een volledige behandeling in rekening gebracht!

€ 20,00

NAGELBEUGEL

De Podofix nagelbeugel is een elastische kunststof beugel welke op de ingroeiende nagel wordt geplakt. Deze nagelbeugel is uitermate geschikt voor risicovolle behandelingen als o.a diabetici, reuma e.d. Daarom is deze beugel zeer veilig en comfortabel te dragen! Een nagelbeugel wordt op maat gemaakt en het plaatsen ervan is pijnloos!

€ 24,50

De cliënt dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten
contant te voldoen.